. Ngeunaan Kami - Pisyuu furniture art Co., Ltd.

Tentang Kami

Pisyuu Furniture Art Limited

Ngeunaan Pisyuu

PISYUU furniture art limited, nyaéta perusahaan anu diversified, inovatif anu ngahijikeun bisnis dina manufaktur, produk jati méwah anu hampang, sareng ngembangkeun e-commerce.PISYUU mangrupikeun merek busana dina industri perabot bumi Cina.Ayeuna, penjualan Media perusahaan aya dina posisi anu unggul dina domestikindustri.Dina 2020, Connie Liang ngagabung PISYUU salaku desainer merek, ngawujudkeun perjalanan merek anyar.

Kualitas mangrupikeun pondasi perusahaan, PISYUU teras-terasan komitmen pikeun nyayogikeun produk, jasa sareng desain anu berkualitas.Ti craftsmanship kana kontrol rinci jeung produksi, PISYUU mastikeun ngadalikeun sarta presents tékstur pangalusna ka konsumén.Dina hal desainer jeung téhnologi prosés tailoring, PISYUU geus salawasna taat kana sumanget pengrajin kualitas luhur, standar luhur, craftsmanship refined, sarta originalitas.

url (1)
url (2)

Kalayan desain aslina sareng kamampuan manufaktur anu terus ditingkatkeun, PISYUU parantos ngembangkeun seueur produk anu dipikacinta ku konsumen, sapertos korsi petra sakedik, sofa Camaleonda, séri perabot LIGNE-ROSET, sareng sajabana, pikeun nyumponan kabutuhan pangguna anu resep cahaya. gaya méwah

Sadaya koleksi séri ngagabungkeun bahan kualitas luhur sareng karajinan.téhnologi flourocabon, panyalindungan lingkungan jeung kaséhatan, euweuh bau na euweuh deformasi, pikeun anjeun nyieun hiji kualitas euyeub hirup.

Prospek hareup

PISYUU geus salawasna ngalaksanakeun desain aslina salaku inti, sarta taat kana konsép "Hirup kreatif • kalungguhan fashion", komitmen pikeun jadi brand desain jati imah-renowned dunya, striving pikeun ngaronjatkeun kualitas kahirupan manusa.